L'instruction du personnel des établissements psychiatriques en Suisse - Bersot, Henri, 1886-1955 (Landeron : Clinique Bellevue, 1936)
Een heel beknopte brochure waarin Dr. H. Bersot, hoofd van de Clinique Bellevue in Landeron (Neufchâtel, Zwitserland), uitleg geeft bij de lessen voor het personeel van de psychiatrische afdelingen. Geen uitgebreide uitleg bij de leerstof, gewoon een heel beknopt overzicht van de cursussen en een woordje uitleg bij de examens en de beoordeling van de resultaten.