Leiderschap met hart en ziel : spiritualiteit als weg naar oorspronkelijkheid - Verstraeten, Johan A. I., 1955- (Tielt : Lannoo, 2003)
Een intelligent essay over hoe leiderschap mogelijk kan zijn in een postmoderne cultuur die leiderschap onmogelijk lijkt te maken In theorie en beeld toont de auteur aan hoe creatief leiderschap mogelijk is vanuit een nieuw evenwicht tussen actie en contemplatie Een interreligieuze benadering: uitdagende literatuur, ook voor niet- of anders-gelovigen
Keywords: Leidinggeven