Lustrumboek : 10 jaar Anorexia Nervosa 1990. - Minne, Leida (Eeklo : Jozef Plaetinck, 1990)
Inleiding door voorzitster Leida Minne, voordrachten en teksten over Anorexia Nervosa door verschillende dokters en als afsluiter tien getuigenissen van patiënten (en hun partner).