De abdij van Sint-Truiden van de stichting tot 1155 - Boes, Gustave; Duchateau, Ferdinand (Sint-Truiden : Trudo-Abdij-Aktie, 1989)
Uitgave over het ontstaan van de Sint-Trudo Abdij in Sint-Truiden. Een heel geschiedkundig opgevat werk, vooral geïllustreerd met bouwplannen, ontwerptekeningen en foto's van de oudste delen van de abdij, eventueel tevoorschijn gekomen na opgravingen.