Vademecum Geestelijke Gezondheidszorg, Orthopedagogische Zorg, Broeders van Liefde. (S.l. : Broeders van Liefde)
Ringmap opgedeeld in drie grote luiken: De Broeders van Liefde, Sector Geestelijke Gezondheidszorg en Sector Orthopedagogische Zorg. Is een informatieve map rond de Broeders van Liefde, hun verschillende instellingen en hun werken in deze instellingen. Mag je dus vooral zien als een soort adressenlijst en gedetailleerde opsomming van de instituten en het werk dat ze verrichten in deze instellingen.