De eerwaarde heer kanunnik P.-J. Triest : stichter van de Congregatie der Broeders van Liefde. (Gent : Broeders van Liefde, 1940)
2. Stichting & eerste organisatie der Broeders van Liefde
Keywords: Triest, Pierre Joseph, -- 1760-1836.