Kroniek van een instituut : 1895-1995 Sint-Ferdinandinstituut Lummen - Ceelen, Adriaan, 1950-; Anteunis, Marcel, 1918-2005; De Kezel, Luc; Stockman, René, 1954- (Lummen : Orthopedagogisch Centrum Sint-Ferdinand, 1996)
Rijk geïllustreerde jubileumuitgave, beperkte oplage, exemplaar genummerd A18