Groeien met de jaren : de weldaad van het ouder worden - Chittister, Joan D., 1936-; Howard, John, 1726-1790 (Kampen : Kok, 2009)
Onze leeftijd mag de aantrekkingskracht die we voelen tot het leven niet doen afnemen. Tenminste niet als we het leven opvatten als meer worden dan we zijn. Dat is de overtuiging waarmee Joan Chittister, priorin van een benedictijnenklooster in Engeland, het boeiende Groeien met de jaren schreef. Ze auteur schrijft over de oudere mensen met wie ze het leven deelde, en die lang na hun zogenaamde productieve jaren doorgingen met het leiden van een vitaal leven.
Bespiegelingen over goed ouder worden.
Keywords: Ouderen