Moeder Teresa : de zuster die hulp bood aan miljoenen van de armste mensen van de wereld - Gray, Charlotte, 1928-; Piryns, Annemie (Leuven : Infodok, 1989)
Dit boek vertelt hoe moeder Teresa en haar zusters in totale armoede werken. Het is niet alleen het verhaal van een indrukwekkend religieus wonder, maar ook over één van de grootste humanitaire prestaties van onze tijd.
Keywords: gsdb8.; Belgische stichting Mother Teresa (1979-).; Teresa van Calcutta; moeder Teresa; 2446 -- Katholicisme - missie; 2457 -- Katholicisme - persoonlijk geloofsleven; biografieën; katholicisme; moeder Teresa; persoonlijk geloofsleven; 2446 -- Missie; Derde wereld; Godsdienst; Missie; Teresa (moeder).