Medische zwangerschapsbegeleiding - Daels, José, 1914-2010 (Tielt : Lannoo, 1986)
Sociale omstandigheden, milieufactoren, congenitale voorbeschiktheid, persoonlijke antecedenten ... blijken in 1986 meer en meer aan de basis te liggen van zwangerschapsverwikkelingen en doctor José Daels vindt dan ook dat medische zwangerschapsbegeleiding meer en meer nodig is. Vandaar dit uitgebreide handboek.