Identities too. - Fol, Carine, 1961- (Geel : De Halle, 2012)
Tentoonstellingscatalogus. Tentoonstelling in medewerking met Gasthuismuseum Geel en Archief OPZ Geel. Kunst en outsider kunst, installaties, schilderijen en tekeningen, fotografie waarbij o.a. sfeerbeelden van de instellingen, ... Biografische nota's ook over de voorgestelde artiesten.
Tweetalige (Nederlands, Frans)