Vestiges & verse : notes from the newfangled epic - Rousseau, Valerie, 1982- (New York : American Folk Art Museum, 2018)
In dit boek een bundel essays van auteurs, historici, curators en studenten waarin deze dieper ingaan op het werk (en de geest) van artiesten die gezien worden als outsider kunstenaars. De bekende namen zoals Aloïse Corbaz, Henry Darger en Adolf Wölfli maar ook recent ontdekte en dus minder bekende namen: Allanche, Baqué, Bergrichter, Lipton Bryant, Edward Deeds Jr., Dellschau, Fick, Gretzinger, Hall, Keshishian, Te Kahurangi King, Laffoley, McKesson, Edward Nelson, Perdrizet, Rizzoli, Saholt en Wojceinchowsky.