Leur premier livre : 1534-2003. (Paris : Librairie Clavreuil, 2019)
Veilingcatalogus van de Librairie Clavreuil. Eerste drukken, eventueel gesigneerd door de auteur. Geïllustreerd met foto's van de betreffende loten. Charles Dickens, André Gide, T.E. Lawrence, Franz Kafka, ... passeren de revue.