De grassi bloksubstitutietest en de modified word learning test - Mas, Michel; Stinissen, Juul, 1921-2005 (Leuven : Faculteit der Psychologie en Pedagogische Wetenschappen, 1975)
Cursus waarbij de nodige uitleg gegeven wordt over het gebruik en de interpretatie van deze psychologische tests.