Vaardigheidstests - Stinissen, Juul, 1921-2005 (Leuven : Faculteit der Psychologie en Pedagogische Wetenschappen, 1974)
Dr. J. Stinissen gaat uitgebreid in op verschillende tests die gebruikt worden in de psychologie: de draaierstest, de sinusoïde, ... In de tabellen krijgen we o.a. te zien wat de gemiddelde scores zijn die mannen en vrouwen van verschillende leeftijden zouden moeten halen. Deze opsomming is vooral een heel technische en geschiedkundige analyse en dus minder geschikt voor "de gewone lezer", hoe groot de interesse ook mag zijn.