Les troubles de la mémoire et leur examen psychométrique - Rey, André, 1906-1965 (Bruxelles : Dessart, 1966)
In dit boek gaat André Rey dieper in op geheugenproblemen: dementie, aangeboren geestelijke beperking, trauma's na ongevallen, problemen om dingen goed in te schatten, ... Er zijn vele oorzaken wat betreft een slecht werkend geheugen. De auteur gaat o.a. aan de hand van verschillende testmethoden op zoek naar de oorzaak van de geheugenproblematiek bij verschillende mensen.