DCS: Diagnosticum für Cerebralschädigung nach F. Hillers : Handbuch - Weidlich, Sigrid, 1942-; Hillers, F. (Bern : Verlag Hans Huber, 1972)
Dit handboek moet de gebruiker helpen om gebruik te maken van het Diagnosticum für Cerebralschädigung, een leer- en geheugentest waarbij een reeks van 9 betekenisloze figuren in maximaal 6 leersessies moet worden gememoriseerd. Met behulp van 5 stokjes moeten na elke presentatie van de reeks zoveel mogelijk figuren vrij uit het geheugen worden gereproduceerd. De test meet het vermogen om non-verbale figurale informatie te onthouden, vrij op te roepen en aan te leren.