Het aroma van mijn hart - Van den Broeck, Dirk, 1975- (Opwijk : Dirk Van den Broeck)
Een uitgave in eigen beheer van kunstenaar Dirk Van den Broeck. Gedichten, verhaaltjes, impressies, ..., geïllustreerd met eigen grafisch werk. In deze uitgave ook een extra: na de 22 pagina's gedichten en andere proza en poëzie volgt een theatertekst, apart gepagineerd (10 pagina's). Het geheel is gelijmd, waar het vorige exemplaar zonder theatertekst geniet was.