Het aroma van mijn hart - Van den Broeck, Dirk, 1975- (Opwijk : Dirk Van den Broeck)
Een uitgave in eigen beheer van Dirk Van den Broeck: gedichten, korte verhalen, ..., geïllustreerd met eigen, grafisch werk. Mijmeringen, dromen, nuchtere vaststellingen, ... Geniet exemplaar.