Kijk mij nou! : herstel in beeld - Bogert, Ingrid; Bogert, Guido; Sitvast, Jan (Gelselaar : Herstel4U, 2012)
Een fotoboek waarin 15 cliënten uit de langdurig psychiatrische zorgverlening, bewoners van een afdeling van GGNet, een psychiatrische zorgverlener in het oosten van Nederland, worden gevolgd bij herstelactiviteiten die zij doen. De manier waarop deze herstelactiviteiten ( dus niet geneesactiviteiten) plaats vinden zijn bedacht door Herstel4U. Zij gaan ervan uit dat de hulpverlener naast de cliënt staat, niet meteen probleemgericht oplossingen aanbiedt, maar meegaat in het tempo van de cliënt. Bij de herstelactiviteiten wordt gebruik gemaakt van enthousiasmerende fotografie. Zo wordt geprobeerd de mogelijkheden voor herstelactiviteiten praktisch en concreet zichtbaar te maken. Mooi vormgegeven, full colour, hard cover fotoboek van 144 pagina's. Het boek maakt deel uit van een project met een tentoonstelling en workshops voor GGZ medewerkers.
Nederlands/Engels