Marc Raes : tekeningen 1996-1999. - Raes, Marc (Leuven : Marc Raes, 1999)
Uitgave in eigen beheer van kunstenaar Marc Raes die in dit werk een selectie voorstelt uit zijn werk: tekeningen gemaakt tussen 1996 en 1999.
Keywords: Raes, Marc