't Zit in de familie : cultureel erfgoed vanuit gezinsperspectief - Daenen, Roel, 1974-; Geudens, Birgit; Schauvliege, Joke, 1970-; Van Genechten, Hildegarde (Brussel : Faro., 2010)
Bedoeling van deze brochure is om erfgoedorganisaties te stimuleren om te werken voor en met gezinnen.