Nabij, verenigd en meegerekend : cultureel-erfgoedverenigingen in Vlaanderen (2010-2011) : onderzoek in het kader van PRISMA, veld- en toekomstanalyse cultureel erfgoed - Vander Stichele, Alexander; Jacobs, Marc, 1963-; Vercauteren, Gregory, 1978-; Walterus, Jeroen, 1965- (Brussel : FARO, 2011)
FARO is duidelijk een overheidsinstelling: dit werk is een nuchtere analyse van het Vlaamse beleid wat betreft cultureel erfgoed. Heel veel cijfertjes en diagrammen om een stand van zaken op te maken, maar wanneer je tips of ideeën zoekt om je erfgoed goed te ontsluiten en toegankelijk te maken voor de buitenstaanders heb je niet echt iets aan deze uitgave.