Monumenten in ontwikkeling : erfgoedbehoud door ontwikkeling - Vereecke, Rudy; Becuwe, Frank, 1960- (Nieuwpoort : Erfgoedprojectbureau, 2011)
"Behoud door ontwikkeling" is de slogan van dit kleine werkje. De auteurs pleiten o.a. voor het behoud van erfgoedsites via de weg van hergebruik of herbestemming, een piste die we ondertussen (2021) meer en meer zien opduiken in allerlei takken waarbij bijvoorbeeld interessante graven (funerair erfgoed) hergebruikt worden. De bibliografie van dit werkje is zeker interessant om eens door te bladeren.