Een geheugen voor morgen : KADOC-mecenaatsfolder. (Leuven : KADOC, 2012)
Het Documentatie- en Onderzoekscentrum voor Religie, Cultuur en Samenleving (KADOC) stelt zichzelf uitgebreid voor in deze folder. Zo weet je als lezer(es) meteen waar je aan toe bent: heb ik in huis niets liggen dat interessant kan zijn voor de instelling? En hoe kan ik deze instelling precies steunen als ik daar zin in zou hebben, welke formules zijn er allemaal mogelijk? Je krijgt natuurlijk ook meteen een mooi beeld van de collectie, de gebouwen, de verschillende soorten documenten (foto's, affiches, boeken, geluidsopnamen, filmopnamen, ...).