Cerize : voor een b(l)oeiend museum - Caals, Anita; Jacobs, Marc, 1963-; Van Oost, Olga (Brussel : Faro, 2013)
Kwaliteitszorg is het grote thema van deze uitgave: waarom is kwaliteitszorg binnen een museale context belangrijk, hoe meet en evalueer je de kwaliteit van je museale werk en wat zijn de kenmerken van een kwaliteitsvolle organisatie.