Handleiding voor het opstellen van een kerkinventaris. (Heverlee : Centrum voor Religieuze Kunst en Cultuur, 2012)
Een heel mooi geïllustreerde en heel gedetailleerde handleiding voor het opstellen van een kerkinventaris: voorbereiding, wat moet u inventariseren, hoe gaat u te werk, toelichting bij de basisgegevens, praktische tips bij het fotograferen van objecten, opsomming van de meest voorkomende objecten in een katholieke kerk, ...