Erfgoedbibliotheken in actie : aanbevelingen voor een performante sector in 2020. - Aerts, Dirk; Aerts, Dirk; Balcer, Martine; Capiau, Sam (Antwerpen : Vlaamse Erfgoedbibliotheek, 2012)
Strategische beleidsnota, in september 2012 opgesteld door de Vlaamse Erfgoedbibliotheek vzw, Hendrik Conscienceplein 4, Antwerpen
Strategische nota, 12 sept. 2012