Het brein Andy Warhol - David, Adrian (Gent : Snoeck, 2015)
Kunstverzamelaar Adrian David draagt dit boek op "aan al wie zich over het begrip Andy Warhol wat vragen stelt", zo stelt hij zelf. Mooi geïllustreerd werk waarbij niet alleen de zeefdrukken maar bijvoorbeeld ook de underground-films van Warhol de nodige aandacht krijgen. In het uitgebreide namenregister duiken naast kunstenaars als Broodthaers en Delacroix ook muzikanten/zangers op als David Bowie en Lou Reed: allemaal mensen die een band hadden met Warhol en The Factory.
Keywords: Warhol, Andy, -- 1928-1987.