Livres et images du temps ... (Paris : Librairie Clavreuil, 2017)
Veilingcatalogus van het veilingshuis Librairie Clavreuil. In het aanbod o.a. "Description de l'Égypte", het uitgebreide naslagwerk waarin verslag gedaan werd van de expeditie die Napoleon ondernam in Egypte, en de fabels van Jean de la Fontaine, een tweedelige uitgave uit 1818, versierd met 121 lithografieën.