Écrits - Lacan, Jacques, 1901-1981 (Paris : Seuil, 1966)
Lacan legt in dit werk uit hoe hij de paranoïa ziet binnen de psychiatrie en de psychoanalyse.
2. Ecrits 2
Keywords: Psychoanalyse -- Handboeken en inleidingen