Stéphanie Leblon. - Lodermeyer, Peter; Pauwels, Dirk ([Ronse] : Design & Publishing, 2017)
In Flanders Fields, het museum in Ieper gewijd aan de Eerste Wereldoorlog, heeft naast een museumshop en museumcafé ook een eigen erfgoeddepot, het erfgoeddepot POTYZE, waarin alle niet-tentoongestelde stukken en documenten een plaats krijgen. Kunstenares Stéphanie Leblon creëerde voor de opening van dit erfgoeddepot het werk Liquid Times. Het is een heel vloeiend werk geworden, waarin verleden, heden en toekomst mooi in elkaar overvloeien. Menselijke figuren en golven duiken op uit deze tekeningen en gouaches: olieverf op doek, gouache en pentekening op papier, ...
Keywords: Leblon, Stephanie, -- 1970.