Liefde in actie : tweehonderd jaar Broeders van Liefde - Stockman, René, 1954-; Peetermans, Daniël; Van den Abeele, Andries, 1935- (Leuven : Davidsfonds, 2006)
René Stockman, Algemeen Overste van de Broeders van Liefde, vertelt in dit boek het verhaal van enkele bijzonder broeders die hun stempel drukten op de geschiedenis van de orde.
Bibliografie
Keywords: Brothers of Charity -- History; 27177*35 -- Broeders van Liefde Zusters van Liefde P J Triest; C3 -- Kunst en cultuur; Congregatie van de Broeders van Liefde (1807-heden).; bejaardenzorg; geestelijke gezondheidszorg (x).; gelegenheidspublicatie; gsdb8.; kerkgeschiedenis; missie; onderwijs