Vreemdgaan met je partner : omgaan met verschil en verbondenheid in je relatie - Vansteenwegen, Alfons, 1941- (Tielt : Lannoo, 2009)
Dit boek introduceert het concept 'vreemdgaan met je partner', een manier om beide partners voldoende ademruimte te geven.;;;Bestsellerauteur Alfons Vansteenwegen met een nieuw boek over hoe je relaties meer kans op slagen geeft.;;;Langdurige partnerrelaties staan tegenwoordig steeds meer onder druk. Een veelgehoorde verklaring voor het stuklopen van relaties is: 'Het is niet spannend meer, de verliefdheid van de eerste jaren is vervangen door sleur.';;;Een manier om beide partners voldoende ademruimte te geven, elkaar niet als vanzelfsprekend te beschouwen en je relatie fris en uitdagend te houden.
Keywords: Partnerrelaties