Paviljoen : Frank Koolen - Vossen, Esther (Den Dolder : Het Vijfde Seizoen, 2012)
Het Vijfde Seizoen is een kunstenaarsresidency in de psychiatrie. Professionele kunstenaars werken één seizoen lang in de context van de psychiatrie waarbij zij zich richten op een breed scala aan onderwerpen. De kunstprojecten van Het Vijfde Seizoen gaan over actuele onderwerpen binnen de geestelijke gezondheidszorg en vertellen het verhaal van mensen met een psychische ziekte. Kunstenaar en lesgever Frank Koolen woonde in 2012 samen met zijn vrouw en zijn twee kinderen in Het Vijfde Seizoen. Hij bouwde er het Olympisch Karaoke Paviljoen dat werd geopend op 27 juni 2012, de dag ... dat de Olympische spelen begonnen in Londen. Werk van kunstenaars die resideerden in Het Vijfde Seizoen was in 2018 te zien op de tentoonstelling "Zomergasten" in het Museum dr. Guislain.
Keywords: Koolen, Frank, -- 1978-.