Musea Brugge, 2019-2023 : als ich can - Borchert, Till-Holger, 1967-; De Rynck, Patrick, 1963-; De Witte, Hubert; Landuyt, Renaat, 1959- (Brugge : Musea Brugge, 2018)
Deze uitgave bundelt 14 Brugse musea die vanaf 2019 verder gaan als één meerlocatiemuseum. Waar staat Musea Brugge voor? Wat zijn haar collecties, locaties en partners? Welke waarden huldigt Musea Brugge en wat zijn voor de komende vijf jaar de grote doelstellingen en de vele plannen? U leest het allemaal in dit beleidsmagazine.
Keywords: Museologie; musea; Brugge