Youcat : jongerencatechismus van de Katholieke Kerk - Benedictus XVI, Pope, 1927-2022; Post, Jantsje, 1963-; Ter Steeg, Maria, 1946; von Lengerke, Alexander (Tielt : Lannoo, 2011)
In 524 vragen en antwoorden worden de fundamenten van het Katholieke geloof uit de doeken gedaan in een taal die voor jongeren begrijpbaar is.
Bevat register
Keywords: gsdb11.; C1 -- Kerken en religie; catechismus; jeugd; 2445 -- Katholicisme - catechese, catechismussen en godsdienstonderwijs; catechismussen; katholicisme; jeugd; GGSB: Catechese (geloofsopvoeding).; GGSB: Leeszaal