Adrianus VI, 1459-1523 : de tragische paus uit de Nederlanden - Verweij, Michiel, 1964- (Antwerpen ; Apeldoorn : Garant, 2011)
Biografie van Adrianus Boeyens uit Utrecht, de eerste en tot nu toe enige Nederlandse paus (1522-1523).
Includes bibliographical references.
Keywords: Adrian -- VI, -- Pope, -- 1459-1523.; Popes -- Biography