Geschilderde gedachten en herinneringen : gecleurde dagboeken. - Van Eeckhout, Thierry; Cleuren, Gaby, 1942- (Edegem : Gemeentelijk Kunstencentrum Huis Hellemans, 2010)
Uitgave n.a.v. de tentoonstelling. Gaby Cleuren geeft in schilderijen, sculpturen (objecten) en schetsboekjes gestalte aan indrukken en herinneringen als eenzaamheid, geluk, de nacht, onschuld, het huis, ...