Waanzinnige grenzen - Thys, Erik, 1961-; Baeten, Stefaan; Catthoor, Kirsten (Temse : Wilford X, 2018)
Het kunstplatform Wilford X werkte voor dit project samen met de Brusselse vzw KAOS die kunstenaars die psychisch heel kwetsbaar zijn een kans geeft waar dat kan. "Waanzinnige grenzen" begon op 18 februari 2017 met een colloquium waarop o.a. Dirk De Wachter te gast was. Bedoeling van het project: op zoek gaan naar de grenzen tussen waanzin en genie in de kunsten. De bijhorende tentoonstelling liep van februari 2017 tot maart 2018: fotografie, boetseerkunst, schilderkunst, ... kwamen aan bod en de bezoeker kreeg werk te zien van zeven kunstenaars. Het project eindigde op 10 maart 2018 en werd afgesloten met een tweede colloquium waarbij de genodigden, net als bij het openingscolloquium, getrakteerd werden op een performance van de Nederlandse schrijver, dichter, zanger, presentator, acteur en muziekproducer Rick de Leeuw.