Gekleurde schalen met ingebrande verhalen / Narren. - Vermeersch, José, 1922-1997; Vermeersch, Rik, 1949- (Lotenhulle : Pol Vermeersch, 1991)
Bundel documenten bij elkaar gebracht door José Vermeersch betreffende verschillende projecten van hem en andere kunstenaars: wat is de filosofie rond die werfkeet die in september 1991 opeens verscheen in de straten van Lotenhulle, welke brieven gingen aan dit project vooraf, welke kunstenaars hadden gelijkaardige projecten, ... Zo krijgen we in dit overzicht van artikels en briefwisseling bijvoorbeeld ook dingen te zien van Panamarenko, Roger Raveel en René Magritte, om de belangrijkste te noemen