James Ensor : fragmenten en echo's : tekeningen 1873-1885 - Florizoone, Patrick, 1958-; Coppejans, Willem; Grynberg, Isabelle; Nkoduga, Pia (Knokke-Zoute : Ronny Van de Velde, 2017)
In deze tentoonstelling kwam vooral de tekenaar James Ensor aan bod. Mooi geïllustreerde catalogus waarbij Patrick Florizoone en Willem Coppejans een woordje uitleg geven bij het tentoongestelde werk en de jonge Ensor die verantwoordelijk was voor dit oeuvre.
Nederlands, Frans, Engels
Keywords: Ensor, James, -- 1860-1949.