Licht in het duister : het leven van Dietrich Bonhoeffer - Marsh, Charles, 1958-; Jansen, Linda ([Utrecht] : Uitgeverij Kok, 2015)
Biografie van de Duitse theoloog en verzetsstrijder (1906-1945)
Keywords: Bonhoeffer, Dietrich, -- 1906-1945.