Handleiding bij het gebruik van de Art en Architecture thesaurus - Gaalman, Annette, 1960-; Pragt, Mirijam (Amsterdam : Nederlandse museumvereniging, 2000)
Een uitgebreid en heel interessant werk voor catalografen en mensen die collecties moeten beschrijven en indexeren. Gaalman geeft een woordje uitleg bij de structuur en inhoud, het nut en de ontwikkeling van deze thesaurs, Pragt legt vervolgens uit hoe je objecten toegankelijk maakt met behulp van de Art & Architecture Thesaurus. Vervolgens krijg je een hele resem voorbeeldbeschrijvingen en alles wordt afgesloten met een termen- en trefwoordenlijst. Een must voor instellingen die kunst- en/of architectuurcollecties ontsluiten.