Gasthoven 2011 : alsnochniet. - Halflants, Vincent, 1934-; Lybeer, Leen; Omblets, Steven (Aarschot : CC Het Gasthuis, 2011)
Catalogus van de tentoonstelling. De kunstenaars die aan bod kwamen waren het echtpaar Vincent Halflants en Leen Lybeer. Halflants legt zich vooral toe op beeldhouwwerk: hij maakt hierbij gebruik van allerlei materialen en technieken. Leen Lybeer kiest vooral voor visuele kunsten: tekeningen, schetsen, fotografie. Halflants richtte ook creatieve ateliers op in de psychiatrische klinieken van Diest en Tienen waar hij de patiënten verschillende beeldtalen aanleerde: tekenen, beeldhouwen, boetseren. Schizofrenen en verslaafden waren zijn cursisten. Deze werken vonden trouwens ook hun weg naar het Museum Dr. Guislain.