Klink klaar : uitspraak- en intonatiegids voor het Nederlands - Timmermans, Bernadette (Leuven : Davidsfonds, 2013)
Een correcte uitspraak is van groot belang voor VRT-medewerkers en Bernadette Timmermans en taaladviseur Ruud Hendrickx hadden dan ook samen een intern document klaar gestoomd om het personeel op te leiden. Deze brochure werd herwerkt tot een standaardwerk voor gebruik buiten de omroep, en het Davidsfonds gaf zo een echte primeur uit want een soortgelijk werk was nog niet op de markt. Het boek bestaat uit drie delen: de verschillende aspecten van een goede stemgeving, articulatie en intonatie, extra oefeningen over ademhaling, resonantie, ... en als afsluiter teksten en oefeningen.