Encyclopedie de la divination - Le Scouézec, Gwenc'hlan, 1922-2008; Alleau, René, 1917-2013; Larcher, Hubert, 1921-2008; Mendoza y Alméida, J.; Meylan, Alain; Ségalat, Roger-Jean ([Paris] : Tchou, 1965)
Een prachtig geïllustreerd en heel compleet werk over de geschiedenis van de waarzeggerij in al zijn vormen. Sterrenwichelarij, de tarot, het lezen van de handen, de hekserij, het spiritisme, de dierenriem, amuletten, ... Alles komt aan bod in dit prachtige naslagwerk.