Eetstoornissen - Amos, Janine, 1956-; Simons, David; Vijverberg, Heidi; Williams, Keith; van Deelen, Fred (Etten-Leur : Corona, 2005)
Vertaling uit het Engels, oorspronkelijke titel "Why won't Kim eat?". In de boeken van deze reeks wordt uitgebreid verteld wat er gebeurt wanneer jongeren een verslaving ontwikkelen of hun lichaam verwaarlozen. Alle problemen die voortkomen uit dit gedrag worden besproken en er worden ook oplossingen aangereikt. Dit volume gaat over eetstoornissen waarbij jongeren zichzelf uithongeren om te voldoen aan een bepaald schoonheidsideaal. Andere thema's die aan bod komen in deze reeks zijn roken, alcohol, overgewicht, drugs en zwangerschap.