Dans le jardin il y a des arbres et des fleurs - Vandepitte, Eric, 1950-; De Kuyper, Eric, 1942-; Hoste, Pol, 1947- (Brussel : Willy D'Huysser Gallery, 1998)
Tekeningen, voornamelijk gemaakt met een oud blauw potlood, op zijdepapier, opgevouwen en maandenlang blootgesteld aan zon, regen en vorst, verborgen in de tuin.