Dun! - Van Ranst, Do, 1974- (Leuven : Davidsfonds, 2006)
Fee is de 16-jarige dochter van een fanatieke gezondheidsfreak en op een gegeven moment weigert ze nog langer dun te zijn: ze wil zich volvreten en vlucht de stad in waar ze op de dool raakt, vriendschap sluit met verschillende figuren, raad opvolgt ... of verwaarloost, ... Niet alleen een boek over eetproblemen dus, maar ook (en vooral?) een boek over zoeken naar jezelf en vriendschap. Leeftijdcategorie: vanaf 13 jaar.